Despre Politica de protectie a datelor cu caracter personal

BrandingYou » Despre Politica de protectie a datelor cu caracter personal
Vreau un brand personal

In contextul noilor reglementari in domeniul protectiei datelor personale ne dorim sa va informam cu privire la politicile de colectare, stocare, utilizare si protejare a datelor dumneavoastra.

In cele de mai jos detaliem practicile cu privire la protectia datelor personale, in conformitate cu:
• Directiva protectiei Datelor Personale si legea nr. 67/2001, care vizeaza preluarea datelor cu caracter personal;
• Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentul European si Consiliului, care vizeaza protectia, preluarea si prelucrarea datelor cu caracter personal precum si libera circulatie a acestora.

Date Personale

Prin date personale avem in vedere informatii prin intermediul carora o persoana fizica poate fi identificata, prin referire la numar de telefon, adresa de e-mail, numar personal de identificare si/sau alte date specifice.

Colectarea si Utlilizarea datelor personale

Preluam, colectam si utilizam date personale bazandu-ne pe consimtamantul persoanelor fizice, care au optat explicit pentru pastrarea adreselor lor de e-mail si/sau numere de telefon in baza noastra de date. Punem la dispozitie fara echivoc optiunea de dezabonare pentru toate persoanele fizice care si-au dat la un moment dat consimtamantul in vederea stocarii informatiilor in baza de date.

Datele dumneavoastra vor fi folosite in vederea comunicarii despre produse de profil si/sau evenimente prin intermediul newsletterelor, comunicarilor via e-mail sau apelurilor telefonice.

Solicitarile de dezabonarea vor fi actionate prompt prin stergerea informatiilor cu character personal din baza de date.

Protectia datelor personale

Masurile de securitate puse in aplicare pentru protejarea datelor cu caracter personal sunt documentate, conforme cu bunele practici aplicabile in acest domeniu si adecvate, in concordanta cu standardele pietei. Acestea sunt evaluate periodic in vederea garantarii securitatii prelucrarii datelor cu caracter personal. Protejam datele dumneavoastra prin restrictionarea transferului acestora, intentionata si/sau accidental catre terte parti.

De asemenea, reiteram ca datele personale vor fi colectate exclusiv prin consimtamantul persoanelor fizice carora le apartin.
Pentru informatii suplimentare sau clarificari ce vizeaza politica de confidentialitatea in ceea ce priveste datele dumneavoastra personale, ne puteti contacta la adresa de e-mail contact@amaliasterescu.ro

Cum te putem ajuta

CEO Executive Branding

Leadership Branding

Team
Branding

Online reputation management

Employee
Branding

Solopreneurs/ Entrepreneurs Branding

Amalia - Keynote speaker

Te vreau la evenimentul meu