Povestea noastră

BrandingYou » Povestea noastră
Vreau un brand personal

În 2013  am înțeles că antrenamentul pe care îl ofeream managerilor seniori, antreprenorilor, solopreneurilor, profesioniștilor din mediul Corporate  în public speaking ori tranziție în carieră – se lega strâns de o nevoie a profesioniștilor  mult mai amplă și anume aceea de a-și face cunoscută expertiza, valorile, pasiunile și nu în ultimul rând, de a se diferenția în piață ca profesioniști!

Am intuit atunci în România lui 2013 că a învăța să vorbești bine și eficient în public, a folosi eficient social media și alte instrumente –  nu era suficient pentru a-ți construi un brand personal autentic –  în primul rand era nevoie  de o strategie coerentă, de introspecție, de canale de comunicare potrivite, de networking strategic si de un efort personal  constant!

Ca să-i ajut mai bine pe profesioniștii cu care lucram, m-am instruit  cu cei mai buni din lume în personal branding pentru a găsi cele mai bune strategii, atât pentru clienții mei dar și pentru mine personal – eu însămi parcurgând o tranziție de la corporate la antreprenoriat în ultimii ani și lovindu-mă de provocările construirii unui brand personal autentic.

Așadar, în 2015 am adaugat expertizei mele și certificarea de Strateg în Personal Branding obținută cu Reach Communications și William Arruda în US și am devenit prima româncă certificată de acest forum în personal branding.

Din 2015 mă bucur să descopăr cum teoria se poate îmbina atât de frumos și eficient cu practica. Practic, de atunci ajut managerii și liderii din diverse organizații să-și accelereze ascensiunea în ierarhiile corporatiste prin întărirea brandului personal, ajut profesioniștii din mediul corporate să faca tranziții către antreprenoriat, solopreneurii și antreprenorii să-și crească business-ul și numărul de clienți prin întărirea brandului personal, ajut cu succes profesioniștii să facă tranziții în carieră ori echipele de leaderi să-și întărească brandul echipei lor!

Începând cu 2018 mi-am extins serviciile înființănd BrandingYOU – Pentru Oameni Mari, una din primele agenții exclusiv de personal branding din Europa de Est. Echipa noastră reunește strategi în personal branding, experți în digital marketing/social media, specialiști în networking strategic , antrenori de public speaking, dicție și limbaj non-verbal, career coach, web-designeri – în concluzie, tot arsenalul necesar pentru ca brandul tău să capete substanță, să fie vizibil și să strălucească!

Dacă nu îți dorești doar un job ci o carieră, o construcție durabilă peste timp prin care să poți transmite eficient oamenilor crezurile, valorile și principiile tale, dacă nu îți dorești cu orice preț să fii vedetă, ci înțelegi că succesul este rezultatul unui efort susținut și al unui efort de personal branding constant și conștient, dacă ești determinat să nu fii unul din cei mulți, dacă pentru tine succesul este o consecintă și nu un scop în sine, dacă în calitate de leader  te preocupă ideea de ”legacy” – atunci ești în locul potrivit!

BrandingYOU e pentru Oameni Mari! Hai să descoperim împreună diamantul din tine, să-l șlefuim și apoi să-l arătăm lumii în toată strălucirea sa!

Cum te putem ajuta

CEO Executive Branding

Leadership Branding

Team
Branding

Online reputation management

Employee
Branding

Solopreneurs/ Entrepreneurs Branding

Amalia - Keynote speaker

Te vreau la evenimentul meu