Cum îți crești business-ul investind în brandul tău personal!

26 aprilie 2018

Ești soloprenor sau antreprenor la început de drum. Business-ul tău face primii pași și brandul firmei tale nu este atât de cunoscut în piață. Nu ai un buget semnificativ pentru marketing și totuși trebuie cumva să-ți crești business-ul.

Ceea ce ignoră marea majoritate a antreprenorilor sau soloprenorilor este că ei deja au un brand, ei deja sunt recunoscuți în piață pentru ceva – brandul lor personal! Sunt la început în business-ul propriu dar nu sunt la începutul activității lor profesionale – există clienți pe care i-au deservit, există comunități în care au fost activi, există șefi si subordonați din trecut, există profesioniști ce te pot gira pentru profesionalismul și calitatea muncii tale, pentru leadership sau pentru zona ta de expertiză. Ai un capital, nu-l ignora – folosește-l în favoarea noilor tale obiective, pentru construcția business-ului tău!

Investiția pe care o faci în brandul tău personal este durabilă indiferent de ceea ce îți scrie acum pe cartea de vizită.

Iată câteva avantaje:

Cum poți ajunge la destinație ca antreprenor/soloprenor când vine vorba de personal branding?

Pentru mai multe informații despre cum îți poți crește afacerea investind în brandul tău personal poți contacta unul din specialiștii BrandingYou – cu bucurie te vom ajuta să fii vizibil, să fii recunoscut, să-ți lași amprenta ta profesională în lume!

 

Sursa foto: Coffeemeetsbagel.com

 

 

, , ,

Cum te putem ajuta

CEO Executive Branding

Leadership Branding

Team
Branding

Online reputation management

Employee
Branding

Solopreneurs/ Entrepreneurs Branding

Amalia - Keynote speaker

Te vreau la evenimentul meu