Și tu poți străluci în interiorul organizației tale prin cultivarea brandului tău personal!

10 aprilie 2018

Adeseori îinteracțiunile cu clienții mei, ei vin cu întrebări sau cerințe de genul celor de mai jos. Tregăsești și tu în ele?

 

Bazându-mă pe o experiență de 16 ani în mediul corporate, timp în care am creat echipe de la zero și am promovat ierarhic în mod constant, înțeleg perfect nevoile exprimate mai sus. În procesul meu de tranziție de la corporate la antreprenoriat am muncit constant în definirea și promovarea cu succes a brandului meu personal ca antreprenor și înțeleg perfect dificultățile acestui gen de tranziție.

De aceea, am implementat în premieră în România programul „Managementul brandului personal în interiorul organizației”. Acest program înglobează pe parcursul a două zile intensive de training atât elemente de construire a brandului personal în interiorul organizației, coaching pe ascensiune în carieră, curs intensiv de public speaking, cât și elemente de networking strategic!

 

Cui se adresează?

– Oricărui angajat din mediul corporate ce își propune să promoveze pe scară ierarhică și are nevoie să înțeleagă mai bine mecanismele prin care își poate cultiva brandul personal în interiorul organizației!

– Membrilor programelor de pepiniere în leadership/ talente.

– Managerilor seniori ce își setează obiective ambițioase de promovare în carieră și dezvoltare a brandului personal.

– Managerilor de resurse umane sau de management al talentelor în organizații.

– Antreprenori la început de drum, freelanceri.

 

Ce vei învăța?

– Ce este brandul personal și cum îl poți cultiva!

– De ce este necesară introspecția și feedback-ul extern pentru a da o direcție brandului tău personal – exerciții practice!

– Care este misiunea brandului tău personal – cum o identifici, cum o enunți și cum o comunici în interiorul organizației tale!

– Să vorbești eficient în public în cadrul ședințelor de management, în fața echipei sau în mediul extern!

– Cum să înveți să faci networking strategic pentru a-ți pune în evidență mesajele propriului tău brand! Exerciții practice.

– Personal branding și planul tău de carieră – cum le îmbinăm armonios? Cum îți vei evalua progresele!

– Sfaturi individuale de progres în carieră!

 

Dacă subiectul ți se pare atractiv și util pentru dezvoltarea carierei tale, atunci contactează-ne pe office@brandingyou.ro și dă-ne voie să înțelegem cum te putem ajuta!

Cum te putem ajuta

CEO Executive Branding

Leadership Branding

Team
Branding

Online reputation management

Employee
Branding

Solopreneurs/ Entrepreneurs Branding

Amalia - Keynote speaker

Te vreau la evenimentul meu